مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک مسکونی قبل از پایان قرارداد

با سلام
مستاجری دارم که اجاره خود را سر موعد که آخر هر ماه است واریز نمیکند. معمولا تاخیر های 15 روزه ؛ 10 روزه دارد. و الان اجاره 2 ماه رو واریز نکرده است.
در متن قرارداد اشاره شده چنانچه مستاجر بیش از 3 ماه از پرداخت اجاره بها تاخیر کند موجر می تواند قرارداد را فسخ کند .
خواستم بدانم منظور از بیش از 3 ماه دقیقا چیست؟ یعنی 4 ماه اجاره واریز نکند ؟ و اینکه آیا باید این ماه ها متوالی باشد یا تعداد ماه در طول قرارداد است که اجاره واریز نشده؟ و اینکه اگر مستاجر بعد از 3 ماه اجاره بها را ناقص( کمتر از مبلغ بدهی ) واریز کند تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

مجید قربانی خوی

جناب آقای مجید قربانی خوی :

سلام بر شما دوست عزیز
1. بیش از سه ماه، یعنی حتی یک روز بعد از سه ماه.
2. در شرکت مذکور در قرارداد قید نشده که به صورت متوالی باشد یا متناوب. فلذا اطلاق دارد.
3. در صورت عدم واریز کامل اجاره بها، حق شما محفوظ می باشد.
موفق باشید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
در قرارداد های بنگاهی 3 ماه قید شده که منظور 3 قسط اجاره است. البته چون فسخ اجاره هم روند طولانی دارد و حد اقل 5 ماه زمان می برد با در نظر گرفتن این تایم اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ظاهرا منظور گذشت نود روز از تاریخ آخرین اجاره است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد لکن مطابق با آنچه در سوال آمده است خیر حق فسخ ایجاد نشده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف دادگاه با توجه به قرارداد و قصد طرفین اظهارنظر خواهد کرد، به نظر باید چهار ماه پرداخت نکرده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتی یک روز هم که از سه ماه بگذرد میتوانید اقدام قانونی را انجام دهیدو ماهها هم لازم نییت متوالی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در هر صورت فسخ اجاره زمان بر می باشد.
یعنی با عدم پرداخت اجاره در ماه چهارم می توانید اقدام نماییداگر.متوالی و متناوب بودن ذکر نشده باشد ملاک قرار نخواهد گرفت. اظهارنامه برایشان ارسال نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

❇سلام
✔باید قرار داد مطالعه گردد
زیرا اگر در قرارداد به متوالی و یا متناوب بودن اشاره کرده باشد مسائل حقوقی هرکدام مختص خود است
علاوه بر این بیش از سه ماه یعنی سه ماه و یک روز به بعد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازی به توالی ماه ها نیست طبق قرارداد اگر 4 ماه شد میتوانید فسخ کنید