مشاوره حقوقی رایگان - وارد نشدن سابقه شرکتی در حکم

با سلام و احترام ، تعدادی از پرستاران استان گیلان که چند سال با سوابق شرکتی در بیمارستان دولتی این استان کار کرده ایم و در حال حاضر استخدام رسمی می باشیم اما متاسفانه سابقه شرکتی در حکم مان وارد نشده است .لازم به ذکر است که در آن زمان بیمه به طور کامل پرداخت شده است. لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید