مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام من یک زمان در شرکتی سمت داشتم و بعد عزل شدم و در دادگاه حکمی بر علیه شرکت به نمایندگی من گرفته شده چون داخل دادخواست اینگونه نوشته شده بود که جهت خروج ابزار به شرکت رفتم ولی مدیران شرکت در آن زمان جلو خروج ابزار منو گرفتن دادخواست هم یک سال بعد داده شده و در زمان خروج ابزار هم این جانب در حبس بودم و در زمان دادخواست هم هیئت مدیره اشخاص دیگری بوده اند و کارشناسی ابزار صورت گرفته هم از میدان کار شخص دیگری بوده است حالا من چطور اعاده دادرسی کنم با تشکر فراوان از شما.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به نظر نگارنده از خدمات وکیل بهره ببرید زیرا موضوع تخصصی است و نیاز به بررسی کارشناسانه دارد