مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی حل مشکل استرداد

باسلام
لطفا خواهش وتمنادارم راهنمایی بفرمایید چکارکنم
سال 85 درشهری غریب با دختری آشنا شده واین آشنایی بعد از سه سال به نامزدی بنده باوی دراومد
از اونجاکه مستمری مادر معلم فوت شدم رو دریافت میکردم
خانواده هامون باهم اصرار به صیغه شدن و تداوم اون برای مدت 3سال داشتند تا حقوق مادرم رو بخاطر دانشجو بودنم بگیرم-از همان اولین روز بله برون خانواده ی دختر اصرار به موندن من توی خانه شان و زندگی با ایشان داشتند تا اینکه بنده بدلایلی خیلی بدبختانه اعتیاد پیدامیکنم تا دوسال ونیم بعد از شروع زندگیمون بدون نوشته شدن توی هیچ دفترخانه و سند وقباله ای دست دخترشون رو بعد از این مدت برمیدارن و منو دیگه راه نمیدن خانه شان تا اینکه من بخاطر غرورم از خیر 10 مثقال طلا که فاکتورش رو دارم بعلاوه ی تعداد زیادی لوازم خانگی و 3عدد سکه هدیه به ایشون توسط بنده و حلقه ی ازدواجم حتی حلقه ی خودم و لوازم شخصی و ده ها قلم کالا گذشته و با افتخار قهر میکنم تا 3سال بعد که میشنوم درکمال نامردی تمام ازدواج کرد.
اینقدر از موضوع گرفتن وسایلم دور میشم تا سال 97که میبینم توی عکسای شخصی باشوهرش حلقه ی نامزدی که من گرفتم توی دستشه که ناخواسته میرم شکایت کنم.ولی ازونجاییکه وکیل مشاورم دارای علم کافی نبود برام خیانت درامانت کیفری شکواییه تنظیم میکنن که همان ابتدای امر بازپرس میگن برو و استرداد و حقوقی شکایت کن-من سرد میشم تا پارسال که خواستم شاکی بشم دیدم مدرکی دال بر صیغه بودن خانم ندارم که رفتم پیش فیلم بردار مجلس که ازهمسایگانشان بودند-که هرچی گفتم من شمارو دعوت به این مجلس و هزینشو من دادم الان فیلم و عکس میخوام که گفتند حذف کردیم-یه راهنماییم بفرمایید عاجزانه تمنا میکنم چه طور حداقل طلاهامو پس بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از فاکتور خرید و شهود استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید دادخواست استرداد بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود و فاکتور دادخواست استرداد با اثبات هبه ودر صورت موجود بودن قابل طرح است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است