مشاوره حقوقی رایگان - زمین انتهای کوچه و عقب نشینی، خرید کوچه ، خسارت عقب نشینی کوچه

سلام با عرض خسته نباشید و احترام سوالی داشتم به زمینی خریدم 205 متر که به مساحت 32 متر آن داخل کوچه هست و یه بنای بیست ساله روش ساخته شده و انتهای کوچه بن بست قرار دارد کوچه ای هم تعریف نشده من قصد خرید باقیمانده کوچه که به عرض یک متر در هشت متر است کردم و گفتم رضایت همسایه رو به رو لازم است آیا واقعا لازمه ؟ و اینکه اگه عقب نشینی کنم میتونم خسارت عقب نشینی از صاحب قبلی زمین بگیرم ؟

پاسخ ها :

خسارت عقب نشینی زمین