مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستايی

با سلام
آيا ميشه زمينی كه ٣٠٠ متر با روستا فاصله داره رو به طرح هادی الحاق كرد ؟
به صورت كلی امكان الحاق يك زمين به طرح هادی وجود داره ؟
شرايط انجام به چه شكله ؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

- در بافت و ثبت درخواست تغییر کاربری و متقاضی کا الزاماً باید تأیید شورای اسلامی یا دهیار و بخشداری محل را دارا باشد بدیهی است درخواستهایی که در بنیاد شهرستان به استان ثبت نگردیده باشند قابل رسیدگی نخواهد بود.

2- ارائه کروکی زمین با ذکر دقیق ابعاد و مساحتدر مقیاس استاندارد ( 200 : 1 الی 500 : 1 )

3- مشخص نمودن دقیق موقعیت زمین بر روی نقشه طرح هادی با ذکر دقیق جهات اربعه و مساحت ملک

4- ارائه اسناد مثبته دال بر مالکیت زمین مورد نظر توسط متقاضی که به تأیید مشترک شورای اسلامی با دهیاری و بخشداری محل رسیده باشد.

5- اعلام مکتوب نظر کارشناسی شعبه پس از بازدید از محل مورد تقاضا الزامی است.

6- در صورت تأیید نیاز به ضرورت افزایش محدوده روستا با ضرورت توافق با مالک یا مالکین زمین مورد نظر الزامی می باشد. همچنین ضروری است جهت تعیین کاربری زمین مورد نظر توسط مشاور طرح یا بنیاد اقدام لازم بعمل آمده و موضوع افزایش محدوده و تعیین کاربری اراضی مذکور جهت تصویب مرجع استصوابی ارائه و پس از تصویب اقدامات اجرای بعمل آید .

7- پس از تأیید تغییر کاربری یا افزایش محدوده در روستا توسط مرجع ذیربط استانی ، ضروری است تغییرات ایجاد شده در نقشه طرح هادی مصوب اعمال گردیده و علاو ه بر نگهداری آن در آرشیو بنیاد یک نسخه در قالب فایل ( DWG ) یا نسخه چاپی به پیوست نامه بنیاد به فرمانداری شهرستان مربوطه و شعبه بنیاد ارسال گردد.

8- هزینه تغییر کاربری املاک روستایی به تناسب خدمات فنی ارائه شده توسط بنیاد ، سالانه محاسبه توسط مدیر کل بنیاد مسکن استان تعیین و به واحدهای ذیربط ابلاغ گردد.

9- نحوه و چگونگی پرداخت حق الجلسه نمایندگان دستگاههای عضو شرکت کننده در جلسات تغییر کاربری طرحهای هادی و مجریان فعالیت مذکور ، از سوی معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مرکز ابلاغ می گردد .