مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت با کسر حقوق بانک مسکن

باسلام و وقت بخیر. من درخواست خانه مسکن مهر کردم پدرم کسر حقوق گذاشته اما هنوز کار بانکی آن انجام نشده پدرم مریض شده اگر تا دوما دیگه که به کار بانکی مونده تا تعهد نامه را امضا کند تکلیف ضمانت چی میشد آیا خانه را به من نمیدن؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود به شما هموطن گرامی
متأسفانه جمله بندی شما درست نیست و من متوجه سئوالت نشدم. ولی در کل اگر در هر امری که ضمانت نیاز هست، تکلیف روشن نشه، روند کار پیش نخواهد رفت. به خصوص جایی که پای بانک در میون باشه.
امیدوارم مفید بوده باشه. اگر جوابتونو نگرفتین لطفاً مجدد و با حوصله تشریح کنید تا همکاران به شما کمک کنن.
موفق باشید