مشاوره حقوقی رایگان - فرزند در قبال مهریه

با سلام و خسته نباشید
اگر خانمی شوهرش فوت کرده باشد و تنها یک باب منزل مسکونی از ایشان به جا مانده باشد و در ضمن یک فرزند صغیر نیز داشته باشد و همسر طلب مهریه کرده باشد. آیا خانواده همسر می توانند در ازای مهریه، فرزند را از این خانم بگیرند یا خیر. برادرم حقوق بگیر بوده است و اکنون همسرش بازنشستگی همسرش را میگیرد ایا حقوق تاثیری در مهریه دارد یا خیر؟
با توجه به اینکه این خانم حضانت فرزند را بر عهده دارد. و نمی گذارد جد پدری این بچه او را ملاقات کند.
لطفا بنده را راهنمایی که می دانید بکنید.
ممنون از جوابتان و وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

حضانت فرزند پس از فوت شوهر مهریه پس از فوت شوهر مهریه ملاقات نوه ممانعت از ملاقات با نوه