مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری و اجاره شفاهی

سلام و عرض ادب
دو پسر هستیم و یک خواهر کوچکتر. پدر و مادر در قید حیات هستند و بنده پسر وسط هستم. یک واحد آپارتمان متعلق به پدر است که به صورت 3 تا 2 دانگ برای ما 3 فرزند صلح عمری نوشته. برادر بزرگم با همسرش و فرزند کوچک در این واحد بیش از 7 سال سکونت دارد و هیچ چیزی را به روی خود نمی آورد. شفاهی و رایگان. لطفا بفرمایید من و خواهرم در زمان زنده بودن پدر و پس از آن، هم برای تخلیه هم برای فروش و هم برای گرفتن اجاره از برادر چه مشکلاتی خواهیم داشت؟ و در حال حاضر چه کارهایی انجام دهیم که از لحاظ قانونی بعدا متضرر نشویم؟
ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما می توانید خلع ید مشاعی واجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید وبعد از فوت جهت تقسیم سهم هریک بعد انحصاوراثت اگر اختلاف بین وراث بود از طریق دادگاه تقاضای فروش نمایید

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام شما ابتدائا با صورتجلسه ویامدارک دال بر وجود صلح عمری دعوی به خواسته تنفیذ صلح نامه عمری دردادگاه حقوقی مطرح کنید ودر جلسه اول دادگاه باتوجه به شرایط وتعهدات مندرج در آن صلحنامه و قبول برادرتان وشما وفرزند دیگری پدرتان اقرارنامه ای مبنی بر پذیرفتن شرایط آن تنظیم کنید که درصورتجلسه دادگاه قید شود تاپس از صدور حکم مبنی بر رسمیت آن صلح نامه در آینده هیچ مشکلی نداشته باشید .