مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام. من همسرم بدون اینکه از من بخواد جهیزیه شو؛ رفته دادگاه استرداد جهیزیه رو خواسته همچنین هزینه های دادرسی. قاضی هم حکم داده به استرداد جهیزیه و دادن هزینه دادرسی و ابطال تمبر و ...
سوالم اینه ایشون خودشون جهیزیه آورده هروقت هم خواست ببره صاحب اختیاره و من مشکلی ندارم و نیاز به دادگاه رفتن نبوده. و من ممانعتی نکردم. حالا چرا من باید هزینه دادرسی و... رو بدم؟؟؟؟ الان این محکومیت تو سوابق من بعنوان سو پیشینه من ثبت میشه؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام . همسر شما کار درست و عقلانی را انجام دادن و هزینه دادرسی هم انقدر زیاد نیست که شما نگران آن باشید و ممکنه در مرحله اجرا هرگز آن مبلغ را از شما مطالبه نکنند

پرسشگر :

170هزینه دادرسی+200 حق دولت. مهم هزینه نیست. سوالم اینه چرا من باید بدم ؟؟من که ممانعتی نکردم. مال خودشونه هر وقت خواستن ببرن.

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام علی القاعده زمانی که همسر از دادن جهازیه امتناع نمیورزد صدور حکم به استرداد جهازیه و تحمیل خسارات ناشی از دادرسی فاقد وجاهت قانونی است ولی سوال مربوطه باید از مقنن پرسیده شود و محکومیتهای دادگاه عمومی اعم از حقوقی یا خانواده بلحاظ جرم نبودن عمل انتسابی در سوابق درج نمیگردد و در صورت محکومیت کیفری نیز چنانچه از جمله جرائمی نباشد که قانون معین گردید ه در سوابق درج ولی مرجع قضائی نسبت به صدور گواهی عدم سوء پیشینه اقدام مینماید.