مشاوره حقوقی رایگان - مستحق للغیر درآمدن مبیع

با سلام و درود
بنده ملک باغی رو بهمراه شریکم خریداری نمودم حدود5000متر بطور نصف نصف و الان بعد 2سال ملک زمین باغی مال ملی یا منابع طبیعی از اب درآمده و حالا مدارک محکمه پسند و قوی نداریم اگر راه دادگاه یا مستثنیات یا اعتراض به کمیسیون ماده 56 رو ادامه بدهیم لذا از دیدگاه خودم میخواهم از فروشنده ملک شکایت کنم بخاطر فروش مال غیر و پولم به نرخ روز پس بگیرم و بدبختی اینجاست مالکی که به ماه فروخته فوت کردن چند ماه پیش ارث داره میشه گرفت و از طرفی نیز شریکم حاضر نیست بیاد با من همراه بشودتا شکایت کنم بابت فروش مال غیر ایا من میتونم ملک نصفه خودم رو جدا بیایم از فروشند شکایت کنم یا حتما تو یک قولنامه کلی با هم بودیم حتما شریکمم باید شاکی باشه بهمراه من !؟ ضمنا فروشندگان زن و شوهر بودن شوهره مرده ولی خانم زنده و مبایعه نامه معمولی هستش ... بلاخره میتونم جداگانه افراز کنم ملک رو وشاکی بشوم و اینکه ملک سند نداره

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما می توانید بابت فروش مال غیر هم به تنهایی شاکی شوید علیه خانم ودر خصوص استرداد ثمن معامله وخسارات باید علیه وراث متوفی طرح دعوای حقوقی نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به اتفاق هم سکایت کنید هم دادخواست‌ حقوقی بدهید