مشاوره حقوقی رایگان - توقیف تریلی

سلام. حدوده دوساله پیش با یک تریلی تصادف کردم ماشین من را بردن پارکینگ ولی تریلی را نه. کروکی هم تریلی را مقصر کرده. حقوقی هم شکایت کرم تامین خواسته هم کردم کارشناس دادگاه هم 12 میلیون خسارت تعیین کرده (تامین دلیل هم کردم ) تاخیر تادیه هم کردم ولی هیچی به هیچی یک بار هم رای به نفع من صادر شده اعتراض گذاشته. میخواستم ببینم چطوری میتوانم ماشینش را توقیف کنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ماشین ن امبرده باید از همان ابتدا توقیف می شد از این رو این تخلف را می توانید از بازرسی دادگستری پیگیری نمایید