مشاوره حقوقی رایگان - ابهام در رای صادر شده در تجدید نظر

با سلام
من با همسر سابقم که مجددا خانمی را عقد دایم کرده بودم قصد آشتی داشتم و عقد موقت 99 ساله بسته ایم و بر این اساس دادخواست دادم برای اثبات و ثبت واقعه ازدواج بدون نیاز به اجازه همسر جدید شوهرم و در دادگاه اول فقط اثبات ازدواج رای آورد ولی ثبت واقعه رای نیاورد و من اعتراض زدم و الان رای صادر شده به این مضمون که رای مورد اعتراض نقض و حکم محکومیت صادر شده است.
الان منظور این است که طبق حکم دادگاه میتوانیم بدون رضایت نامه ی همسر فعلی عقد دایم انجام دهیم؟

پاسخ ها :

ازدواج با همسر سابق ازدواج