مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص مهریه

سلام وقت بخیر.
همسربنده ازطریق دادگاه اقدام به درخواست مهریه نموده است.
بنده فقط یک دستگاه ماشین پراید به نام خودم دارم ودیگر هیچ مالی که سند داشته باشه به نامم ندارم.
الان هم مستاجرهستم ویک ماه دیگر به آپارتمانی که به صورت قلنامه ای خریداری نموده ام می خواهم اسباب کشی کنم .
حال باتوجه به این شرایط می خواستم بدونم که همسرم می تواند دست رو پول پیش واحد اجاره ی یا ملکی که به صورت قولنامه ای خریداری نمودم بگذارد وتوقیف کند.
درضمن تعدادمهریه اش 50عددسکه به صورت عندالاستطاعه می باشدومن خودم هم کارمند می باشم.
باتشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله این موضوع امکان‌پذیر است که قابل توقیف باشد

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
نسبت به ملک قولنامه ای نمی‌توانند اقدام کنند
پول پیش واحد اجاره ای و همچنین اتومبیلی که به نام شما سند خورده است قابل توقیف میباشد
چنانچه با ماشین مسافرکشی میکنید میتوانید اعلام کنید که از طریق ماشین امرار معاش میکنید تا از آن رفع توقیف گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک واحد منزل جزو مستثنیات دین است و قابل توقیف برای مهریه نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک واحد منزل جزو مستثنیات دین است و قابل توقیف برای مهریه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در منزل قولنامه ای ساکن باشید نمی تواند توقیف کند.
ماشین قابل توقیف است