مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند در رهن بانک

سلام خسته نباشید مادربزرگ مادر من از طریق بنیاد شهید وام مسکن گرفته از بانک ملت و ميخوام ببینم راهی هست که این خونه به مادرم واگذار بشه؟ تمام هزینه ها با ما بوده و فقط از وام ايشون استفاده شده لطفا کمک کنید ک عمه ها و دایی های مادرم خونه رو برای خودشون بر ندارن و مادربزرگ مادرم چون ميدونه هرکاری بخوايم انجام ميده لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا شخقی که وام اخذ مینماید باید منزل بنام وی باشد در هرصورت مادر بزرگ شما میتواند با عقد صلح و با حفظ حقوق مرتهن منزل خود را به مادر شما منتقل نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در هرصورت مادر بزرگ شما میتواند با عقد صلح و با حفظ حقوق مرتهن منزل خود را به مادر شما منتقل نماید