مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی

سلام روزتون بخیر ... من مسئول یک قرعه کشی خانگی هستم که صندوق ما 21 میلیونی هست.یکی از اعضا صندوق 4 تا نوشته که ماهیانه هر قرعه کشی یک تومن است که ایشون ماهی 4 میلیون پرداخت می کردند. 3 تا از قرعه کشی های ایشون پرداخت شده و برای پرداخت چهارمین قرعه کشی که می خوام به ایشون بدم تقاضای سفته کردم ازشون ،که ایشون گفتن که سفته نمیدن برو شکایت کن... در صورتی که 7 میلیون از من دست ایشون مانده و 7 ماه دیگه این قرعه کشی ادامه دارد..ممنون میشم راهنمایی و کمکم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از همه سفته بگیرید می توانید از نامبرده نیز سفته بگیرید در غیر این صورت حق گرفتن سفته ندارید.