مشاوره حقوقی رایگان - تخلف کارشناس دادگستری

باسلام وعرض ادب
درمورد یک پرونده که موضوع آن ملکی بوده بنده خوانده پرونده بودم که قاضی قرار کارشناسی صادر کرد. روزی که کارشناس اومد سرملک هردوطرف بامدرک حضور داشتیم. که خواهان عنوان کرد ملکی که به من فروخته (سال 68)درطی این چندسال دچار عقب نشینی شده وبنده بیشتر تصرف داشتم واین درحالی است که تصرفات بنده با مبایعه نامه کاملا یکسان بوده وهیچ گونه تغییری نداشته. حتی قبلا یکبار نیز شکایت کرده بود که تا کارشناسی 5نفره نیز موضوع بررسی شد وحکم صادرشود که تصرف اضافی بنده نداشتم. حتی روز کارشناسی جدید وقتی عنوان شد که ملک عقب نشینی داشته این موضوع را به کارشناس عنوان کردم که اگر عقب نشینی شده باید از طول زمین که 49متر درمبایعه نامه قید شده کم شده باشد ولی هم نقشه ثبت نشان می‌دهد که چنین اتفاقی نیافتاده وهم خودتان متر بکنید که کارشناس اونجا حرف بنده را تایید کرد. ولی در قرارکارشناسی بدون توجه به نقشه ملک وبدون توجه به حرف های بنده نوشته 31 متر عقب نشینی صورت گرفته.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چگونه میتوانم از حقم دفاع کنم. البته بیشتر میخوام که دیگه به کارشناس بیشتر ارجاع نشه
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید از طریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از طریق کانون کارشناسان پیگیری نمایید