مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل واحد مسکن مهر

با سلام و عرض ادب بنده سال 98 از تعاونی یک واحد خریداری کردم که پولشو نقد به حسابشون واریز کردم و قرار بر این بود که تا 5 ماه واحد را تکمیل و نحویل بنده بدهد و در صورت تاخیر ماهانه مبلغ 300تومن به اینجانب بابت دیرکرد بدهد و حال نه واحد و نه پارکینگ را تکمیل نکرد و دیرکرد ماهانه را به من نداد و از بعضی چیزها مثل تابلو برق و اسکلت آسانسور میخواهد سرباز بزند و نامه انشعابات بعد از این همه سال به ما نداد و همه چیز 10 برابر شد خواهشمند است راهنماییم کنید برم دفتر قضایی شکوایه ای تنظیم کنم ببرم دادگاه به حق و حقوقم میرسم یا خیر.سپاس از زحمات فراوانتان

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام باید قرارداد شما بررسی شود ولی در همین حد اطلاعاتی که بیان کردید باید دادخواست حقوقی الزام به تحویل مبیع و الزام به انجام تعهدات و مطالبه خسارت قراردادی به دادگاه محل وقوع ملک تقدیم شود .