مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشید من با شوهرم دعوام شده الان دو ماهه خونه پدرم هستم میگه نه خودم میام دنبالت نه کسی رو میفرستم باید خودت برگردی میخوام ازش شکایت کنم سوالم درمورد نفقه و ترک انفاق هست باید اول نفقه شکایت کنم اگه نداد بعد ترک انفاق یا میتونم واسه هردو شکایت کنم؟ ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

هر دو را می توانید شکایت کنید ولی اگر می خواهید کارتان را خودتان انجام دهید حتما با وکیل مشورت کنید تا اشتباه نکنید .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماهم می توانید ترک انفاق دردادسرا شکایت کنید هم مطالبه نفقه حسب مورد درشورا یادادگاه مطرح کنید ترک انفاق کیفری که بحث مجازات است شرایط دارد یعنی شما بای ازشوهرتمکین کنید وشوهراستطاعت مالی داشته باشد بنابراین باتوجه به اینکه شما منزل شوهر راترک کردید وازایشان تمکین نمیکنید دعوای کیفری به نتیجه ای نمیرسد مگراینکه درعدم تمکین عذرموجهی داشته باشید
طرح دعوای حقوقی راحتتر است