مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام
من در یک شرکتی کار میکنم که دارای یک کارفرما میباشد و در طی یک سال برای من از دو شرکت بیمه رد کرده چون از اواسط سال شرکتش رو عوض کرده و من هم در همان شرکت مشغول کار بودم و به علت اتمام قراردادم اخراج شده ام آیا میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم. متشکرم از راهنمایی شما .

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
اوّل. ابتدا برو شهرداری، بخش شهرسازی بپرس زمینت داخل محدوده شهری هست یا نه. اگر نبود، کاری نمیتونی بکنی.
دوّم. اگر بود از شهرداری درخواست نکن چون ازت سهم و اینا میخوان که غیرقانونیه، ولی میخوان. برو اداره شهرسازی شهرتون درخواست کمسیون ماده 5 و تغییر کاربری بده.
موفق باشید