مشاوره حقوقی رایگان - انتقال آپارتمان به فرزند

ببخشید مادرم میخواهد خانه ای که دارد و درحال ساخت توسط بساز بفروش است با صلح عمری به بنده انتقال دهد ولی باتوجه به اینکه سند خانه تجمیع شده و بنام سازنده است آیا میشود مادرم به بنده انتقال دهد یا باید تا پایان ساخت صبر کنیم؟(باتوجه به اینکه سن مادرم بالاست و امکان دارد اتفاقی برای ایشان بیفتد عجله داریم)

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

میتوانید مبایعه نامه ای فی مابین همدیگر تنظیم نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فعلا صلحنامه عادی تنظیم کنید هر چند که بهتر است صلحنامه به صورت رسمی باشد.