مشاوره حقوقی رایگان - عدم تایید بیمه بیکاری

با سلام وقتتون بخیر
من یک ماه اخراج شدم و درخواست بیمه بیکاری دادم الان تامین اجتماعی میخاد بازرس بفرسته به محل کارگاه ولی ماهیت کار من جوری نبوده توی کارگاه بوده باشم و به شکل دور کاری باهاشون همکاری داشتم آیا همین عدم حضور در کارگاه می تواند دلیلی باشد برای عدم تایید بیمه بیکاری؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن عزیز
ملاک شاغل بودن شما در کارگاه بوده، حالا کارهای خارجه کارگاه رو انجام می دادی. مهم اینه که شما در استخدام کارگاه باشی ولی اگر باهاشون همکاری میکردی و حقوق بگیرشون نبودی، داستان دیگست.
موفق باشید