مشاوره حقوقی رایگان - پدر دختر فوت کرده ایا مادر میتواند نزارد دختر ازدواج کند

باسلام،خانومی هستم 30 ساله پدر فوت شدن، قصد ازدواج با یک پسری را دارم اما مادرم نمیگذارد،ایا میتوانم بدون اجازه مادر ازدواج کنم،عمو یا دایی میتوانند دخالت کنند،ایا قانونی هستش ،مادرم میتواند شکایت کند از پسر، ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اذن به نکاح از طریق دادگاه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر میتوانید ازدواج کنید البته در صورتی که جد پدر زنده باشد هم باید رضایت دهید و رضایت بقیه مهم نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پدر شما فوت نموده باشد و جد پدری نیز در قید حیات نباشد نیازی به کسی نخواهید داشت

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. نظر به قوت ولی قهری و با فرض عدم حیات جد پدری، وفق ماده 1041 قانون مدنی، در ازدواج خود مستقل هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم شما در این خصوص نیاز به اجازه شخصی ندارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید اجازه فقط در اختیار پدر و جد پدری است