مشاوره حقوقی رایگان - نزول

سلام. مبلغ 3میلیون نزول گرفتم و 10میلیون سفته دادم و تا الان نزدیک به 8میلیون بهش دادم و طرف سفته رو نمیده. میتونه اجرا بزاره؟ و من باید دوباره 10میلیون سفته رو پس بدم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در پشت سفته نوشته شده باشد بابت ضمانت و یا حسن انجام تعهد قابل مطالبه نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکان به اجرا گذاشتن سفته وجود دارد ولیکن شما با دلایلی که نسبت به پرداخت وجود دارید دفاع مناسبی ارائه نمایید