مشاوره حقوقی رایگان - گذشتن زمان وقت اجاره نامه

سلام وقت بخیربنده به مدت 2سال مستاجر هستم پارسال طبق توافق تلفنی بامالک وافزایش اجاره بها بنابه ماندن مابه خانه شد اماالان به گفته خوده مالک خونه روفروختن امامن تاالان هنوزدارم اجاره بها روبه حساب مالک قبلی واریزمیکنم وازقراردادم10روزه گذشته وقتم تموم شدالان نسبت به اجارها وپول رهن خونه های دیگه خیلی گران شده بنده ازایشان طلب 45روز وقت واسه تخلیه خواستارشدم تاوام بگیرم برای رهن خانه وجابجایی اماایشان پافشاری های زیادی میکنن یعنی مالک جدید.لطفاراهنمایم کنید باتشکر.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به هرحال باید ملک را تخلیه نمایید و تحویل دهید. لیکن اگر از طریق شورا اقدام شود همان 45 روز که مهلت می خواهید طول می کشد. موارد دیگری است که می بایست با وکیل تلفنی مشورت نمایید