مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر

با سلام. من 15 سال دارم و روزانه چند بار مورد ضرب و شتم از طرف مادرم قرار میگیرم و بهم توهین میشه و مادرم بهم میگه که خودم رو بکشم ( صداهای ضبط شده ش رو دارم ) ، میتونم از مادرم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول از طریق اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید و کمک بگیرید اگر نشد بله میتوانید بابت ضرب و جرح و توهین شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود به دایره سرپرستی و انتظامی رجوع کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
می توانید بابت ضرب و شتم شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید