مشاوره حقوقی رایگان - تعهد انتقالی

باسلام و احترام اینجانب کارمند یکی از بانکهای تخصصی هستم در مرحله اول نیروی خدماتی شهر خودم بودم که درخواست تبدیل وضعیت دادم که از خدماتی به متصدی امور بانکی شوم مدیریت استان محل زندگی ام با درخواست من به شرط رفتن به یک شهر مرزی و گرفتن تعهد داخلی از من که به هیچ عنوان که به شهر خودم برنگردم موافقت نمود و من آن تعهد را امضا کردم باتوجه به اینکه 3سال بعد از تعهد من همسرم در آموزش و پرورش شهرستان خودم استخدام شده است چگونه میتوانم به شهر خودم برگردم حال اینکه اینجانب دارم از قراردادی به آزمایشی تبدیل میشوم و مدیریت استان محل سکونتم دوباره به من گفتن آزمایشی شدن شما منوط بر تعهد دادن دوباره به برنگشتن از شهر مرزی به شهر خودتان میباشد لطفا مرا راهنمایی کنید که آیا گرفتن تعهد از من قانونی است یا میتوانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،گرفتن تعهد از شما قانونی است. با شکایت به دیوان دست شما به جای نخواهد رسید.