مشاوره حقوقی رایگان - استفاده غیر مجاز از تلگرام

سلام خانم من از من شکایت کرده هست که من تلگرام ایشان را به صورت غیر مجاز در گوشی خود نصب کرده ام در صورتی که من هیچ گونه سوء استفاده ای یا ... از حساب ایشان نداشته ام و فقط مدت دو هفته به علت اختلافاتی که داشتیم نصب کردم ما تو عقد هستیم و ایشان مهریه و نفقه خودشان را هم به اجرا گذاشته اند و در حالی که از مسئله تلگرام دو سال میگذرد و خودشان هم اطلاع داشتن و حالا برای انتقام گیری به خاطر تلگرام هم از من شکایت کرده اند و من به شش ماه حبس محکوم شده ام اما 20 روز مهلت اعتراض دارم آیا امیدی هست به اعتراض کردن به رای و این حکم سنگینی برای من نبوده است در حالی که خیلی مجرمان تو فضای مجازی آزادانه فعالیت میکنند و ایشون همسر بنده بوده اند و چنین حکمی؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بعید است شش ماه حبس صرفا برای استفاده بدون اجازه از تلگرام باشد ....توصیه میکنم حتما وکیل بگیرید در صورت نداشتن سابقه به احتمال زیاد تبرئه یا تبدیل به جزای نقدی میشود
تماس بگیرید