مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

سلام. یک قطعه زمین قولنامه ای با یک مبایعه نامه به خریدار فروختم که مبلغی از آن را بصورت بیعانه دریافت نمودم و الباقی ثمن مبایعه نامه به مبلغ 10900000000 ریال( به تاریخ 5 ماه بعد) می باشد بصورت چک توسط خریدار به املاک داده شد تا در این مدت هر مبلغی که تحویل املاک دهد توسط رسیدی بنده از املاک بگیرم ولی تا موعد چک هیچ مبلغی به املاک نداد و یک ماه هم امروز و فردا کرد که مبلغ را بدهد. چک را از املاک گرفته و بردم بانک برگشت بزنم که متصدی بانک گفتند چک قبلا حدود 11 سال پیش به مبلغ 260000000 ریال توسط شخص دیگری برگشت خورده، برگه برگشت خورده را هم تحویل من داد. (چک را طوری دستکاری کرده بود که اصلا مشخص نبود جعل کرده) الان خریدار میگوید چک را بصورت امانتی در املاک گذاشته ام (و پول شما را خواهم داد ولی کی خواهد داد معلوم نیست) ولی من میگویم که شما جعل چک کرده و کلاهبرداری نموده اید. اکنون بعد از دو ماه حدود نصف چک را با چکهای دیگر پرداخت نموده و بقیه را این هفته و آن هفته می کند و پرداخت نمی کند آیا می توانم برای بقیه مبلغ چک به عنوان جعل چک و کلاهبرداری شکایت کیفری کنم.(معمولا چقدر زمان می برد تا به شکایت کیفری رسیدگی کنند.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام موضوع فنی است لطفا" مشاوره تلفنی اختیار کنید مجال پاسخ بصورت چت نیست