مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مدنی

با سلام من دانشجوی کارشناسی حقوق هستم در درس مدنی استادمان سوالاتی پرسیدند که پاسخ آنرا بر عهده ی دانشجویان گذاشتند به همین خاطر من مسدع اوقاتتان شده ام. لطفا در صورت امکان جواب سوالات زیر را بفرمایید:
1)فرض می کنیم خانمی مدیر یک شرکت است اقامتگاه شرکت در تهران است و اقامتگاه شوهر در کرج است. اقامتگاه اصلی زن کجاست؟
2) اقامتگاه زن ناشزه کجاست؟ اقامتگاه شوهر یا پدر؟
3) اقامتگاه زن شوهردار محجور کجاست؟
اگر توضیح دهید ممنون میشوم
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" دانشجوی محترم " در فرض سؤال ، استاد محترم شما طرح مسئله و سؤال نموده اند که شما با رجوع به قوانین مرتبط از خود پشتکار به خرج داده و پاسخ آنرا با جهد و کوشش خود بدون نیاز به کمک دیگران یافته و ذهن خود را بپرورانید و در کلاس درس برای استفاده خود و سایر همکلاسی ها مطرح نمائید و اگر اینگونه نبود استاد محترم پاسخ آنرا در همان جلسه کلاس عنوان می داشتند ضمن اینکه پاسخ سؤالات واضح است و جای طرح و پاسخگویی به اینگونه سؤالات در کلاس درس دانشگاه است و در این درگاه به سؤالات حقوقی کوتاه کاربردی کاربران پاسخ ارائه می گردد .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

درخت تو گر بار دانش بگیرد به زیر اوری چرخ نیلوفری را

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

دانشجوی محترم: در فرض اقامه دعوا بر علیه شرکت ،طبیعی است که اقامتگاه شرکت در اساسنامه قید گردیده و ربطی به متاهل بودن خانم مدیر ندارد
در فرض دعاوی دیگر مستندا بماده 1005 قانون مدنی اقامتگاه زن شوهر دار منزل شوهر است و اقامتگاه زن ناشزه نیز منزل شوهر است و اقامتکاه زن شوهر دار محجور نیز اقامتگاه شوهر است (رک بماده 1005 قانون مدنی)رجوع به ماده 1005 که تمامی پاسخ را میتواند با منطوق یا مفهوم مخالف استنتاج نمایید.
موفق و پیروز باشید و یادتان باشد حقوق خوان نباشید و همیشه سعی کنید حقوقدان باشید