مشاوره حقوقی رایگان - اخراجی نیروهای مسلح

با سلام
بنده حدود یک سال پیش پس از گذشت ده ماه غیبت و فرار به دادگاه نظامی مراجعه کرده و به دلیل نداشتن مدارک کافی محکوم شدم و پس از نامه نگاری ارتش حکم اخراجمو زده الان بعد از گذشت تقریبا 6 ماه آیا میتوانم به رای صادر شده با ارائه مدارک اعتراض کنم یا درخواست تجدید نظر بدهم در ضمن مشکل بنده طلاق و مشکلات اون بوده که همان موقع هم اعلام کردم که بعدا مدارک ارائه خواهم داد
با تشکر از شما لطفا اگر راهی برای بردگرداندن حکم هست حتما راهنمایی کنید

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

رأی صادره در دادگاه در مهلت های قانونی قابل اعتراض است. اما بحث اخراج بحث دیگری است که به منابع انسانی نیروی ذکر شده مربوط است.