مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور

سلام ببخشید مغازه دار قرار بوده در تاریخ 12/5جنس رو تحویل بده ولی امروز اول خرداد ماهه ولی تحویل نداده و مغازه خودش و عوض کرده و جنس را امروز فردا می‌کنه و تحویل نمی‌ده چگونه میتونم از طریق قانونی جنس خودم و بگیرم آخه برای جهیزیه است

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. ایا قراردادیبین یکدیگر دارید که تاریخ تحویل قید شده باشد و خسارتی برای این موضوع گذاشته اید?