مشاوره حقوقی رایگان - آیا تعهدنامه قابل فسخ است ؟

با سلام .
آیا شخصی که در تعهدنامه محضری یک طرفه متعهد به انجام اموری نسبت به متعهد له شده است، می تواند به اختیار خود، مفاد آن تعهدنامه را انجام ندهد و یک طرفه فسخ شده بداند؟ یا نیاز به تشکیل پرونده در محاکم قضایی یا اینکه حضور طرفین متعهد و متعهدله در دفترخانه می باشد؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

الزام متعهد را می توان از دادگاه خواست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام نیاز به حضور هردو طرف جهت اقدام لازم می‌باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پاسخ این سوال یک مبحث حقوقی ست ولی اجمالا چنانچه این تعهد یک طرفه ضمن عقد لازمی تعهد شده باشد یا برای عدم اجرای آن وجه التزامی مقرر شده باشد اجرای تعهد و وجه التزام قابل مطالبه هستند و الا صرف قول و تعهد حتی اگر ضمن سند رسمی باشد لازم الاجرا نیست.