مشاوره حقوقی رایگان - حق رجوع به مابذل را سلب ساقط کرده

همسرم با دریافت 5 سکه و بذل باقیه مهریه و بذل کرده و حق رجوع به مابذل رو سلب و ساقط کرده و طلاق خلعی جاری شده یکماه گذشته و چون مشکل روحی روانی داره اومده میگه من دوباره میرم پرونده باز میکنم طلاق توافقی بود و هم در دادگاه جلو قاضی گفته هم در محضر هنگام جاری شدن صیغه طلاق پدرشم امضا کرده الان میتونه باز پرونده باز کنه یا خیر تموم شد?الان یک ما از صیغه طلاق میگذره

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که توافقات در دفتر اسناد رسمی انجام شده باشد قابل رجوع نیست،نظر به اینکه حق خودشون را نسبت به رجوع هم ساقط کردند حتی در صورت عدم تنظیم سند در دفترخانه قابلیت رجوع قاعدتا ندارد منتها متن میبایست مطالعه شود

یک وکیل :

با سلام امکان رجوع منتفی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نیاز به دستور مقام قضایی نمی باشد