مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در صدور حکم

با سلام
احتراما ممنون میشم بفرمایید،
1) شعبه حقوقی رسیدگی پرونده رفع ممانعت از حق 10 ماه از اخرین جلسه دادرسی گذشته اقدام به صدور حکم ننموده با توجه به مکاتبات قضایی و هر دفعه بهانه ای، چند روز پیش دادنامه ای ابلاغ شد مبنی بر اعمال ماده 19 ق،ا،د،م،و توقیف دادرسی تا حصول نتیجه شکایت خوانده از دادگاه کیفری.
2) ایا در دعوی حقوی خوانده چنین اختیاری دارد خود مختار طرح شکایت کند و گواهی ارایه دهد مبنی بر ماده 19
3) در ماده 19 خواهان چه کسی است، محبت کنید پاسخ دهید سپاسگدارم.

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

بله .خوانده در صورت داشتن ادله محکمه پسند میتواند شکایت مطرح نماید .