مشاوره حقوقی رایگان - وکیل

درود وقت بخیر فردی در شهر من (بابل ) با 79 سال سن با ادعای اینکه وکیل پایه یک دادگستری است و جالب اینجاست که تا جایی که من تحقیق کردم اسمش در سایت کانون وکلا ثبت نیست دفتر وکالت در شهر ندارد به اخاذی و تیغ زدن انسان های نا اگاه می پردازد این فرد در کافه ها قهوه خانه ها حضور پیدا کرده و با جوانها دوست شده و کاری میکند که به او اعتماد کرده و بعد از مدتی سفره دلشان را برای او بازکند و این فرد با توجه به حرف طرف مقابل به عناوین مختلف از او سود جویی کرده و تیغ میزند خواستم بدانم ایا غیر از شکایت از طریق قوه قضاییه مرجع دیگری هم هست تا با این فرد خاطی که جعل عنوان کرده برخورد کند یا خیر ؟ و اینکه راه حل سو استفاده قرار نگرفتن توسط این فرد که شیاد و بسیار زرنگ است چیست ؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از طریق دادسرا می توانید پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

لطفا دادسراي محل و حفاظت اطلاعات قوه قضاييه را در جريان كامل موضوع قرار دهيد
تظاهر به وكالت و كلاهبرداري و اخاذي جرم است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از باب تظاهر به امر وکالت از ایشان شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دادسرا از ایشان شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شاید از وکلای قوه قضاییه باشد به هر روی در صورت تظاهر به وکالت می توانید در دادسرا شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر جرمی نسبت به شما انجام داده میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید