مشاوره حقوقی رایگان - خرید با کارت بانکی دزدی از فروشگاه اینترنتی

سلام. آیا در صورتی که با یک کارت هک شده یا دزدی، از یک فروشگاه اینترنتی با رمز دوم خریدی انجام بشود و فروشگاه خدمات مربوطه را به پرداخت کننده بدهد و چند ماه بعد مشخص شود که خرید با کارت هکی بوده، فروشگاه مقصر است؟
بنده مدیر یک سایتی هستم که این مورد برام پیش اومده و حالا صاحب اصلی کارت از من شکایت کرده زیرا طبق رسیدی که از بانک گرفته، مبلغی که از حساب صاحب کارت کم شده به حساب بانکی بنده اومده است. شکایت به صورت نیابتی به من ابلاغ شده و من الان با وثیقه فیش حقوقی ازاد هستم. حالا با توجه به اینکه شماره موبایل پرداخت کننده و ایمیل پرداخت کننده در فروشگاه ما ثبت شده و چت های ما با پرداخت کننده در هنگام تحویل گرفتن خدمات اش موجود است ، تکلیف بنده چیست ؟ چگونه باید ثابت کنم و روال کار به چه صورت است ؟ با توجه به اینکه شخص کلاه بردار خرید دیگری هم در فروشگاه ما داشته است ، اگر شکایت مجددی از ما بشود تکلیف چیست ؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

متاسفانه این موارد زیاد است. قاعدتا تقصیری متوجه شما نیست. شماره تلفن و مستندات را ارئه کنید و درخواست کنید پلیس فتا و اپراتور تلفن همراه یاد شده به احراز هویت بپردازند. همچنین آدرس محل تحویل بسته خریداری شده را هم ارائه کنید.