مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

اگر یه خانومی خونه داشته باشه و فوت کنه خونش اول به شوهرش میرسه یا به بچه هاش؟ کلا اولویت اول شوهرش سهم میبره از ارثیه یا بچه هاش؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
سهم شوهر یک چهارم از کل ماترک است که ابتدا این سهم پرداخت و سپس سهم فرزندان به نسبت تقسیم خواهد گردید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

فرقی ندارد هر شخص سهم خود را می برد اولویتی ندارد تقسیم ترکه نسبت به سهم الارث می شود منها بعد از پرداخت بدهی های احتمالی متوفی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر کس به میزان سهم الارث خود سهم میبرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خونه طبق قانون به تمام وراث می رسد و سهم شوهر یک چهارم خونه است و الباقی بین فرزندان تقسیم می شود که سهم فرزندان پسر دو برابر دختر است و اگر در تصرف منزل اختلاف داشته باشند به درخواست هر یک از آنها دادگاه حکم فروش می دهد و بعد از مزایده قیمت آن بین وراث به نسبت سهم الارث تقسیم می شود.