مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دیوان عدالت اداری

سلام
بنده چندسال پیش در آزمون استخدامی آب و فاضلاب که زیرمجموعه وزارت نیرو است شرکت کردم و به نوعی حق من ضایع شد.به دیوان عدالت شکایت کردم ،شکایتم رد شده بدلیل اینکه گفتن شرکت آب و فاضلاب شخصیت حقوقی مستقل از وزارت نیرو داره و یه شرکت غیردولتی!!!
درحالیکه یکی از دوستان از همین اداره شکایت کرده و رای به نفع ایشون صادر شده،چطور میشه دیوان عدالت شکایت بنده رو رد کرده ولی شکایت دیگه با شرایط مشابه رو تایید کرده؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید