مشاوره حقوقی رایگان - خانواده واقعیم

یک خانواده از خارج اومدن و ادعا میکنن که من فرزندشونم و وقتی کوچیک بودم موقعه زایمان جا به جا شدم الان این خانواده باید چه درخواستی بده به دادگاه و آزمایش دی ان ای چند روز طول میکشه که جوابش بیاد؟ و اگه جواب مثبت بود من میتونم همراه اونا از ایران خارج بشم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وکیل بگیرید صرف دانستن موضوع دادخواست به شما کمک نمی کند وکالت شغل تخصصی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست اثبات نسب بدهید که در این صورت دادگاه موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع میده و از طریق آزمایش دی ان ای موضوع قابل اثبات است.