مشاوره حقوقی رایگان - قرار کارشناسی

با سلام
پرونده مطالبه وجه دارم که محصولات کشاورزی فروختم به شخصی در مرز مریوان که فرستاده عراق.و طرف مقابل ادعا کرده که برای خودم فروخته و حق العمل کار بوده و قاضی نپذیرفته و پرونده رو داده کارشناس که وارد مرحله کارشناسی بدوی شده و قرار کارشناسی صادر شده و پیش پرداخت رو هم پرداخت کردم.
و الان پرونده در دست کارشناس می‌باشد.

وکیل خوانده پرونده تقاضا کرده که گوشی طرفین رو بیارید دادگاه و پیامک ها رو چک کنید.
آیا امکان اینکار هست که قاضی قرار کارشناسی رو لغو کنه؟
یعنی امکان همچین چیزی هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
خیر قرار کارشناسی به قوت خود باقی است دادگاه حقوقی چنین اقدامی انجام نخواهد داد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر قرار کارشناسی به قوت خود باقی است