مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل منزل

با سلام. من و شوهرم 13 سال در منزل پدر من زندگی میکنیم. و الان 10 ماه هست که جدا شدیم. توی این مدت پدرم خیلی از وسایل منزل رو هم برامون عوض کرد یا جهیزیه رو چون ایشون دوست نداشتند با پرداخت مبلغ کمی عوض کردیم که بعضیا رو فاکتور به اسم خودم هست و بعضیا به اسم شوهرم و به تعدادم که اصلا فاکتور ندارن و چند قلمم از جهیزیه مونده. حالا وسایل دست من هست ولی شوهرم دادگاه شکایت کرده که تمام وسایل رو ایشون خریداری کردن. میخوام بدونم چطور میتونم وسایل رو پس ندم؟ ضمنا از طریق شاهد نمیشه چون اون هم شاهد میاره. با تشکر

پاسخ ها :

نعمت الله محمدنژاد کیاسری

نعمت الله محمدنژاد کیاسری :

سلام با توجه به مدارک مالکیت اولیه وشهادت بستگان و خریداران جنس کهنه واعلام شهادت بستگان ونهایتا اتیان سوگند مشکل تا حدودی حل خواهد شد سعی کنید مصالحه نمایید موفق باشید وکیل محمدنژاد

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

اولا چنانچه سیاهه داشته باشید دوما چون همسر شما در منزل پدری شما سکونت داشته و عرف بر این است که لوازم منزل و جهیزیه متعلق به زوجه است، همسرتان باید ثابت کنند وسایل متعلق به ایشان است،نه شما