مشاوره حقوقی رایگان - برای اینکه بفهم حکم قاضی برای رابطه جنسی از مقعد و تجاوز در حالت بیهوشی چیه کمک میکنید

اذر ماه با دوستم از مدرسه به پارک رفتیم باباش فهمیده بود منم خانوادم تهران نبودن و با مادر بزرگم بودم بعد پسره گفت اگه الان بری بابات کشتت گوشیمو گرف و خاموش کرد انقدر توی ماشین گل مصرف میکردن که من گیج شده بودم نمیدونستم کجام بعد پسره شب من و دوستمو با دوستاش گذاشت توی باغ و رفت من از در پشتی فرار کردم دوستاش منو گرفتن بعد فردا ک اومد انقدر گل ، تریاک مشروب کشیده بودن دوستم باهاشون اوکی بود گوشی منم نمیداد میگف اگه خانوات دوست داشتن دنبالت بودن از دوستم یه لیوان اب خواستم بهم ابالبالو داد گفت اب نیس بیهوش شدم و دیگه نفهمیدم برام چه اتفاقی افتاد تا اینک صبح بلن شدم دیدم پاش روی منه وسایلاش رو گشتم گوشیمو پیدا گردم به دختر خالم لوکیشن دادم که بیاد دنبالم و کلی چیز های دیگه تا الان بعد چند ماه پرونده رو ارجاع نداده بودن لطف میشه بگید حکم قاضی بر چه اساس و چه مدلی هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شرایط و ابعاد پرونده بررسی شود اما اگر شما در این میان بیگناه باشید تبرئه میشوید و میتوانید تحت عنوان ادم ربایی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که باید پرونده شما بررسی شود گفتگو باید داشت اما در صورتی که به آنها باشید خوب تبرئه خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پرونده بررسی شود. نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه زمان و نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

یک وکیل :

با سلام
پرونده نیازمند حضور وکیل است.