مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع رسانی

در قسمت روند پرونده پیام :
با عرض پوزش، اطلاع رسانی این پرونده توسط شعبه رسیدگی کننده محدود شده است و از این طریق امکان پذیر نمی باشد.
قبلاً هم پیام دادم و دوستان فرمودند حضوری مراجعه کنید به شعبه ولی در حال حاضر امکان رفتن حضوری رو به شعبه ندارم سوال اصلی من این هست که پرونده روال خود را طی میکند و فقط اطلاع رسانی نمیشود یا پرونده در حال تعلیق است چون به هر حال پرونده بدون نتیجه که نمیشود ممنونم پاسخ دهید.با تشکر

پاسخ ها :

اطلاع رسانی این پرونده توسط شعبه رسیدگی کننده محدود شده است اطلاع رسانی پرونده