مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی توسط فیلم تهیه شده

با خانمی از طریق سایتهای صیغه اشنا شدم
شماره موبایلی به بنده داد سیو کردم وارد واتساپ و تماس تصویری شدم کمتر از 5 دقیق ارتباطمون بیشتر نبود
با نرم افزاهایی که امکان ذخیره فیلم حین چت تصویری رو میدن فیلمی مستهجن از بنده ذخیره کرد و بعد فرستاد که منتشرش میکنه و اخاذی شروع شد
به پلیس فتا مراجعه کردم و شکایت کردم
آیا امکان اتمام این موضوع به نحو احسنت وجودد داره و آیا بنده هم مرتکب جرم شدم؟
واقعا مستاصلم از یک طرف اخاذی و انتشار فیلم از طرف دیگر اینکه خودنن مجرم باشم
پشیمون شدم شکایت کردم، گفتم شاید دیگرانی مثل منم بخواد طعمع کنه همین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال بهترین راه حل شکایت و پیگیری موضوع است تا بتوانید شخص مورد نظر پیدا و مجازات کنید و می توانید در دادگاه اعلام کنید که شما را اغفال کرده است