مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ظهرنویسی شده

با عرض سلام و خسته نباشید اینجانب حدود 3سال پیش 11میلیون به پدرزن سابقم وجه نقد دستی دادم و ایشان در مقابل چک به مبلغ فوق را در وجه شخصی که فروشنده آپارتمانی به بنده بود نوشته و در متن آن قید کرده که بابت خرید آپارتمان، و ایشان به بانک مراجعه کرده و چک بی محل بود ولی برگشت نزده و پس از دریافت مبلغ نقدی چک از بنده چک را با یک امضا تسلیم بنده کردند و شخص صادر کننده چک 3سال هست از پرداخت دینش به من خودداری کرده و الآن میخواهم چک را برگشت بزنم آیا امیدی هست و اینکه ایشان در شهرستان هستند آیا بنده می‌توانم چک را از شهر خودم برگشت زده و پیگیر شوم؟

پاسخ ها :

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

بله حتما میتوانید دادخواست حقوقی بدهید . محل اقامت خوانده یا بانک محال علیه دادگاه صالح به رسیدگی می باشد