مشاوره حقوقی رایگان - اجاره زیرزمین

باسلام مالک یک واحد آپارتمان می باشم که مجموعا 8 واحد مسکونی در 4 طبقه می باشد.
در زیرزمین نیز 8 انباری تعبیه شده است .
منتها در زیرزمین نیز یک سوییت 70 یا 80 متری دراومده که به آرایشگاه اجاره داده شد (که مبالغ اجاره نیز در اختیار ساختمان نمی باشد) درصورتیکه در صورتمجلس تفکیکی برای مشاعات و مشترکات در قسمت زیرزمین از آسانسور و راه پله و راهرو و 12 عدد انباری و تجهیزات مسکونی نام برده شده است.

همچنین مالک حداکثری این ساختمان قسمت مشاع پارکینگ را در اختیار مستاجر واحدش قرار داده است.

می خواستم بدونم آیا سند و تغییر کاربری برای سوییت زیرزمین میشه بگیرند و در نهایت اجاره داد؟
آیا اینکار این فرد که صاحب 60% واحدهای ساختمان می باشد قانونی می باشد؟
برای دراختیار قراردادن درآمد آن سوییت به کل ساختمان چه راهکاری وجود دارد؟

پاسخ ها :

اجاره زیرزمین زیرزمین