مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر کودک

سلام پسر 6ساله من با یک ماشین با سرعت خیلی زیاد در خیابانی که دوطرف مسکونی است تصادف کرد و من از قانون اطلاعی نداشتم و راننده سو استفاده کرد گفت بچتو بزار تو ماشین ببریم دکتر وقتی رفتیم فهمیدم میخواسته صحنه رو بهم بزنه بچه رو رسوند بیمارستان و شکایت کردم ولی ماشینشو توقیف نکرد و راننده هم اصلآ برخورد خوبی نداشت العان 400هزار پول واریز کردم برای کارشناس کروکی 1تومنم هزینه درمان فرزندم سوال من از شما اینه که ممکنه بچه من مقصر باشه و اگه مقصر شناخته بشه تکلیف چی میشه و اگر راننده مقصر شناخته بشه ای هزینهارو باید بپردازه یا خیر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر عابر در هیچ صورتی مقصر نیست و مقصر باید هزینه را بدهد- بی درنگ اقامه دعوی کیفری کنید