مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
فرزند جانبازم . به دلیل عدم تمکین دستگاه مربوطه از تبدیل وضعیت اینجانب به دیوان شکایت کردم . طرف شکایت من وزارت مربوطه و سازمان اداری استخدامی است .
بعد از گذشت 8 ماه در عدل ایران پیام زیر آمده است.
نیاز هست بنده کاری کنم ؟ دلیل این همه طولانی شدن پرونده چی هست ؟
بنده تمام مدارک و مستندات رو ارائه کردم . لایحه های مختلف هم قبلا بارگذاری کردم . ( منظورم اینه از من دفاعیه خواسته نشده که نذاشته باشم )

1- پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 11 شهریور 1401 .
2-در تاریخ 1401/0000 وقت نظارت به لحاظ عدم وصول لايحه دفاعيه تجدید و برای تاریخ 1401/0000 تعیین گردید.

لازم به ذکر است در برج 8 سال 1400 ابلاغیه های جداگانه ای از طرف دیوان به وزارت خانه و سازمان اداری استخدامی ارسال شده است . یعنی طرف شکایت دفاعیه ارسال نکرده است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر لازم نیست.
اگر طولانی شد در صورت امکان می توانید حضورا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می توانید در این صورت به صورت حضوری پیگیری نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

لایحه دفاعیه ارسال نمایید و یا حضوری تقدیمکنید

یک وکیل :

با سلام
حضورا پیگیری نمایید.