مشاوره حقوقی رایگان - قیمت گذاری کارشناس دادگستری جهت حق الوکاله وکیل از ملکم

با سلام میخواستم بدونم برای کارشناسی دادگستری جهت قیمت گذاری ملکم و پرداخت حق الوکاله وکیل باید چگونه اقدام کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست دهید با جلب نظر کارشناس و احتساب کلیه خسارات دادرسی و حق الوکاله وکیل و هزینه کارشناسی

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
از طریق دادخواست تامین دلیل میتوانید ارزشیابی ملک را به یک کارشناس رسمی دادگستری محول کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به آیین نامه تعرفه وکلا و کارشناسان رسمی مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد